Kom till Biodlarna i monter C05:41. Diskutera biodling med oss. Låt oss presentera olika bikupor, hur man sköter dem, hur man tar hand om honungen mm. Vi ger dig tips om hur du börjar med en gedigen biodlarkurs.Du kan också smaka på svensk honung och känna hur olika den kan smaka beroende på vem som producerat den och vilka växter som lämnat nektar.Kom och lyssna på våra föredrag:Kunskapsscenen – torsdag 21 mars 15:30Honungssensorik. Malin Landqvist, Stockholms Läns Biodlardistrikt. www.stockholm.biodlarna.seMalin Landqvist är matkreatör, kokboksförfattare och sommelier. Sedan några år är hon även biodlare och har läst honungssensorik i Bologna. Arbetet med honung gör hon som ett led i att lyfta hållbarhetsfrågan inom gastronomin, men lika mycket för att förmedla den fina bredd av honungssorter som finns i Sverige. Detta gör Malin genom att hålla honungsprovningar för Svenska Bin och för företag. Kunskapsscenen – lördag 23 mars 14.00Finhonung eller ”fulhonung”, hur ska man välja och varför? Maj Östberg Rundquist, Stockholms Läns Biodlardistrikt. www.stockholm.biodlarna.seAll honung på butikshyllan är tyvärr inte honung. Lär dig några enkla knep för att vara säker på att det är honung som du väljer!Kunskapsscenen – söndag 24 mars 13.30Finhonung eller ”fulhonung”, hur ska man välja och varför? Maj Östberg Rundquist, Stockholms Läns Biodlardistrikt. www.stockholm.biodlarna.seAll honung på butikshyllan är tyvärr inte honung. Lär dig några enkla knep för att vara säker på att det är honung som du väljer!