Egna hem 2.0- hundra år senare

Vi finns i monter C25:51

Årstidernas Trädgård är en professionell trädgårdsarkitektstudio med tillhörande trädgårdsmästeri och pedagogisk verksamhet.

Inom företaget har vi utbildad trädgårdsarkitekt, trädgårdsmästare, anläggare, florist och pedagog. Detta ger oss trygghet att med kvalitet kunna erbjuda hela designprocessen från ritbord till färdig trädgård, samt utbilda inom området. Välkommen att kontakta oss!
Hitta oss på kartan

Kategorier

  • Balkong- och uteplatsutställning

Produkter

  • Växtkomposition rabatt

    Växtkomposition rabatt Få hjälp med en del av trädgården som t.ex en rabatt. Planteringsritningar och medföljande växtlistor med namn, antal, färg och blomningstid.

    Vi skapar ljuvliga och funktionella växtkompositioner för er trädgård och/eller utemiljö! Planteringsritningar innehåller detaljerade växtkompositioner över t.ex. perennrabatter. De fungerar som arbetsunderlag vid plantering. Denna tjänst kan med fördel beställas som komplement till en befintlig trädgård.

    För design av bostadsgård eller offentlig miljö, kontakta Årstidernas Trädgård för mer information. Länk till produkten »

  • Ideskiss villaträdgård - bas

    Ideskiss villaträdgård - bas Allt finns med men inte på detaljnivå.

    Här sker det stora idéarbetet kring trädgårdens övergripande form och funktion. Syftet är att få fram en karaktärsplan med rätt känsla som passar er och de naturliga förutsättningar som platsen har att ge. Vi specificerar karaktärsväxter och ger en designbeskrivning med tillhörande moodboard. Från ca 8 timmar. Länk till produkten »

  • Trädgårdsplan villaträdgård - komplett

    Trädgårdsplan villaträdgård - komplett Planering av hela trädgården.

    En skalenlig illustrationsplan som ger en komplett bild av trädgården. I ritningarna finns alla växter, materialval, fasta konstruktioner, mått, funktion och estetik. Växtlistor med namn och antal följer så klart också med. Från ca 20 h. (Planteringsplan och markplaneringsplan kan behöva specificeras separat beroende på projektets storlek, debiteras med 1050 kr/h. Vid behov tillkommer inmätning och upprättande av underlag från ca 6 h.)
    Länk till produkten »

  • Fruktträdsbeskärning certifierad

    Fruktträdsbeskärning certifierad Erfaren trädgårdsmästare och yrkesbedömare med certifiering inom beskärning, tar varsamt hand om dina träd och buskar.

    Rut-avdrag 50%. Länk till produkten »

  • Trädgårdsrådgivning

    Trädgårdsrådgivning Det vanligaste sättet att påbörja en designprocess är genom att boka ett första rådgivningsmöte, allra helst på plats i er trädgård.

    Trädgårdsrådgivning går även utmärkt att boka som fristående tjänst, för er som vill arbeta på egen hand i trädgården men behöver bolla idéer och få tips och råd. Länk till produkten »

Erbjudanden

  • Länk till produkten

Kontakt

Egna hem 2.0- hundra år senare

Knallevägen 12 129 51  Hägersten Sverige