Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här

Skänk överblivet växtmaterial

För femte året i rad stödjer Stockholmsmässan Boodlas insamlande av växter och annat för att fler barn och vuxna i stan ska kunna skapa trädgårdar. 

"Vi blir hemskt glada för de träd, perenner, kryddor, lökar (även uppblommade), pluggplantor, blommor eller annat trädgårdsmaterial som du inte vill eller kan ta med dig hem. Vi använder detta tillsammans med deltagarna i någon av de skolträdgårdar eller gemenskapsodlingar där vi är aktiva."
 
Boodla är ett icke vinstdrivande företag som arbetar för att människor i urbana miljöer ska få en god relation till naturen. Vill du hjälpa dem att nå ännu fler så tar de tacksamt emot din växtgåva, eller andra trädgårdsrelaterade saker.

Vid stängningsdags på söndagen kan du lämna det du vill skänka  i uppmärkta plastbackar i hall C. Kom ihåg att lämna en lapp med din kontaktinformation så att de kan tacka dig ordentligt! Du kan också ringa Agnes om du vill att de kommer till dig för att samla in materialet.
 
Vill du följa vad som händer med de donerade växterna så följ Boodla på facebook (sök efter boodlare) eller titta här på Nordiska Trädgårdars hemsida.

BOODLA TACKAR FÖR DIN GÅVA!!

För mer info: Agnes 0706-001136      

www.boodla.se