Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här

SIOS

Vi finns i monter C09:61

Hitta oss på kartan

Ingen trädgård? Resor förstör odlingen? Eller är fingrarna helt enkelt inte gröna nog? Kom och kika på vårt autonoma miniväxthus för vardagsrummet - med minimal insats ger det dig färska kryddor och grönsaker året om, oavsett hur mycket du reser och hur mycket förkunskaper om odling du har!

Sverige har en väldigt kort odlingssäsong - och tiden då det varma klimatet infinner sig råkar också korrelera med tiden då vi reser som mest och inte har möjlighet att underhålla vår odling.

Med vårt autonoma miniväxthus Fjorgyn pågår odlingssäsongen året om, oavsett hur mycket du reser och hur mörkt och kallt Moder Jord har beslutat att klimatet ska vara. Fjorgyn har plats för sex olika plantor, där varje planta har automatisk bevattning och LED-belysning, vilka är individuellt optimerade för varje typ av planta. Det innebär exempelvis att tomatplantan får just den vattenmängd och de ljusvåglängder som är optimalt för tomater och vice versa med basilikaplantan eller vilken krydda eller grönsak du nu önskar odla - på så vis kan du odla sex olika typer av plantor samtidigt och alla får optimala förhållanden. Utöver att vi möjliggör odling året om och när du inte är hemma, är ett stort syfte med Fjorgyn att även människor boendes i lägenheter, med avsaknad av trädgård, ska ges möjlighet att kunna ha sin egna produktion av grönsaker och kryddor.

Fjorgyn är produkten där smart odlingsteknologi möter skandinavisk möbeldesign och vi tummar inte det minsta på kvalitet och estetik i produktdesignen. Med material av främst cederträ och koppar, och minimalistisk design i skandinavisk anda strävar vi efter att Fjorgyn ska bli en central inredningsdetalj i vardagsrummet eller på kontoret.

Video

SIOS presents the autonomous greenhouse - Fjorgyn

Kategorier

SIOS

Teknikringen 10

583 30 Linköping

Tel: 0725480692

info@sios.nu

Mässerbjudande