Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här

Thujor.se

Vi finns i monter C08:50

Hitta oss på kartan

Thujor.se drivs av Vadstena Dream Gardens AB (556762-9612) och vi har levererat thujor, och andra häckväxter, sedan 2011.

Under 2016 levererade vi ca 300000 plantor till närmare 3000 kunder över hela södra Sverige varav 600 valde att även få sina plantor planterade av oss.

Under högsäsong har vi 4 leveransteam som håller igång 4 lastbilar, 3 planteringsteam samt ytterligare 5 man för lossning, lastning och skötsel av lager och egna odlingar. I år har vi även förstärkt kundservicen och har idag 6 personer som besvarar samtal och mail samt hanterar administration.

Vi jobbar väldigt mobilt och är mycket ute på fältet men har vår fasta punkt i Vadstena där vårt stora omlastningslager på 10000 kvadratmeter är beläget. Utöver denna "thujacentral" har vi även en depå i Stockholm, för att bättre kunna serva Storstockholm inklusive Uppsala och Mälardalen, och ett försäljningskontor i Kungälv, strax norr om Göteborg, då även göteborgsmarknaden är stor och växande. Nytt för i år är även ett försäljningskontor i Helsingborg.

Vi strävar efter att ha maximalt nöjda kunder och uppfyller våra garantiåtagande så generöst som möjligt men samtidigt inom rimlighetens gränser där levande växter alltid kräver engagemang och viss kunskap av köparen. Alla eventuella problem diskuteras på ett ärligt och öppet sätt direkt med respektive kund och vi ägnar oss inte åt att köpa omdömen eller länkar eller att gnabbas i diverse forum med vare sig kunder eller konkurrenter.

På mässan ser vi fram emot att träffa både nya och gamla kunder på privatmarknaden men hoppas även kunna etablera samarbeten med kollegor i vår bransch.

Representerade företag

QuickHedge, Ledande odlare av häckväxter, Ledande odlare av häckväxter

Våra varumärken

QuickHedge, Färdig Häck, Brabant, Smaragd, Thuja, Tuja, Brabant, Smaragd, Columna, Thuja, Tuja

Kategorier

Thujor.se

Hovsvägen 33

592 40 Vadstena

Tel: 08-53332323

marknad@thujor.se

Mässerbjudande