Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här

Växthjälpen

Vi finns i monter C14:38

Hitta oss på kartan

Vår vision är att skapa levande oaser och välmående på alla arbetsplatser och i alla hem. Ni behöver inte längre åka och köpa nya växter, nu kommer de hem till dörren, in i fönstret och trivs som aldrig förr. Skidresan, solsemestern, båtresan eller yogaretreat är också räddade, växtvakten är fixad. Växthjälpen hjälper er!

Vi köper in krukor och växter utifrån ert önskemål och inreder er omgivning med växter. Väljer ut växter som passar till de förhållande som er omgivning har och placerar dem där de trivs. Vi planterar om växterna och ger dem näring så de håller sig friska och glada. Växthjälpen vattnar lagom mycket, precis utifrån vad de olika växterna vill ha. Bladen torkas av så att de kan samla upp ännu mera damm i er omgivning, växterna är perfekta dammupptagare. Växterna gör inte bara så att luftfuktigheten ökar utan växterna tar även upp orenheter i luften och ger oss syre.

Växthjälpen levererar även veckobuketter till bordet eller buketten till det där speciella tillfället. Födelsedagen, middagen med vännerna, påskafton eller kanske bröllopsdagen. En skräddarsydd tjänst utefter era önskemål.

Enstaka besök eller på abonnemang. Det bestämmer ni! Välkomna!

Kategorier

Växthjälpen

Ugglevägen 17A

13144 Nacka

Tel: 076 63 35 162

info@vaxthjalpen.se

Mässerbjudande