Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer här

Smart Dog House Ltd

Vi finns i monter C20:58

Hitta oss på kartan

Our company is manufacturing and selling dog houses based on smart house technology. The houses are sold globally.

Smart Dog House™ ger dig och ditt husdjur den mest värdefulla presenten, mer tid tillsammans. Vårt nya och unika Smart Dog House™ har integrerad teknologi så du kan kommunicera på distans, lugna ner din hund, uppmuntra och berömma den eller till och med ställa in speltid med belöningar för att göra dennes dag ännu ljusare. Prata eller interagera med din vän på avstånd. Hemma eller borta gör systemet i vår hundherrgård det möjligt för dig att kommunicera virtuellt med alla ditt husdjurs sinnen – för att få ut det mesta med att spendera tid med dig (även om bara virtuellt).

Hundherrgården med två rum har en ljus lounge från vilken din vakthund kan utföra sin plikt genom att hålla ett öga på hela trädgården genom 4 fönster. Hundherrgårdens baksida inkluderar mörkare sovutrymmen medan framsidan introducerar en mysig skuggig terrass för sommartid.

Generöst utrustad med arkitekturdetaljer såsom exklusiva trädekorationer och flera fönster. Taket är prytt med miniatyrpannor som har utformats och handgjorts exklusivt för denna produkt.

Smart Dog House finns i många varma och snygga färger för att passa med och försköna ditt hus.

Mångfalden av färgkombinationer och inbyggda smarta enheter varierar beroende på modell.

Låt aldrig avståndet hålla dig borta från din älskade hund, ge presenten nu och gör ditt husdjur lyckligare än någonsin.

More information about us and Smart Dog House you can find on our website: http://www.smartdoghouse.com

Video

Smart Dog House Ltd

20-22 Wenlock Road

N1 7GU London

Tel: Sweden: +46 729 063 228

info@smartdoghouse.com

Mässerbjudande